Tel. 03/336 56 68

info@beaufortblankenberge.be

NL FR   Home Verblijf Troeven Prijzen Kalender Foto Video Ardennen? Links Contact


De woning wordt enkel verhuurd aan groepen en kan NIET per kamer gereserveerd worden. U beschikt dus over het volledige gebouw ongeacht het aantal personen (max.24).

Uw verblijf kadert in ZELFKOOKFORMULE. Dus voor ontbijt, lunch, avondmaal en dranken zorgt u zelf. Er is geen verplichte afname.

Verdeling :

Kelder -1 : Volledig ingerichte professionele keuken met grote oven en 6-pits vuurbekken en met professionele friteuse. Alle materialen van potten, pannen, borden en bestekken zijn aanwezig voor 24 personen. Eveneens aanwezig zijn een grote koelkast, diepvriezer, afwasmachine, wasmachine en droogkast.

Gelijkvloers : Gezamenlijke leefruimte met zicht op de jachthaven waar u in alle rust kan genieten van de eigenbereide maaltijden en een gezellig samenzijn. Voldoende frigo’s aanwezig om met een frisse pint buiten op het terras te zitten of binnen tv te kijken op de grote flatscreen tv (102 cm). Eveneens draadloos internet aanwezig.

1ste verdieping : Hier bevinden zich 3 slaapkamers met eigen badkamer en LCD tv. Elke kamer is voorzien van een boxspring bed. Bovendien beschikt 1 kamer over een zithoek met zicht op het levendige centrum van Blankenberge.

2de verdieping : 3 slaapkamers met boxspring en eigen badkamer. Elke kamer met eigen LCD tv. Op één kamer staat er een extra opvouwbed.

3de verdieping : 3 slaapkamers waarvan 2 kamers met elk 2 tweepersoons stapelbedden (dus totaal 4 personen per kamer) en een derde slaapkamer met een "triobed", onderaan een 2 persoonsbed en bovenaan een stapelbed voor 1 persoon. Elke kamer beschikt over eigen sanitair en een LCD tv.

In de woning zijn ook nog verplaatsbare kinderbedjes aanwezig.

Parking : Er is een afgesloten privéparking voor maximum 3 wagens. Tevens kunnen er fietsen of moto’s gezet worden.

Op 200 m van Beaufort is er een openbare parking. Je kan er gratis parkeren behalve de weekends en alle schoolvakanties (betalend).

  by CarpeData (2016) beperking aansprakelijkheid