Geniet met je familie of vrienden van een heerlijk weekend

Algemeen

Deze luxueuze vakantiewoning wordt verhuurd aan GROEPEN (families, sport-verenigingen, vrienden,... ) tot maximum 20 personen. Er kan niet per kamer gereserveerd worden.

U beschikt dus over het volledige gebouw ongeacht het aantal personen.

Uw verblijf kadert in ZELFKOOKFORMULE. Dus voor ontbijt, lunch, avondmaal en dranken zorgt u zelf. Er is geen verplichte afname. Uiteraard kan u terecht in één van de vele restaurants in de nabije omgeving.

Kelder

Volledig ingerichte professionele keuken met grote oven en 6-pits vuurbekken en met professionele friteuse. Alle materialen van potten, pannen, borden en bestekken zijn aanwezig voor 20 personen.

Eveneens aanwezig 3 grote koelkasten, diepvriezer,2 afwasmachines, wasmachine en droogkast.


Gelijkvloers

De leefruimte is ingedeeld in een eet- en zitgedeelte : In het eetgedeelte bevindt zich de kitchenette (koffie zetten-borden-bestekken-glazen) en 1 grote eettafel voor max 20 personen. Via een goederenlift kan u de bereide maaltijden gemakkelijk transporteren vanuit de keuken ( op -1) naar het gelijkvloers.

Het zitgedeelte bestaat uit een zetel/bank en losse fauteuils waar u tv kan kijken met zicht op het buitenleven. Via de leefruimte komt u aan het buitenterras.

Er bevinden zich op het gelijkvloers ook voldoende frigo’s om te genieten van een fris biertje.

Er is ook een sterk WIFI signaal in heel het gebouw.

1ste Verdieping

Hier bevinden zich 3 slaapkamers met een eigen badkamer ( bad/douche-wastafel-toilet). Elke kamer heeft een flatscreen tv. De bedden zijn boxsprings. Er wordt u een uitgebreide kamerindeling bezorgd bij reservatie.
2de Verdieping

3 slaapkamers met boxspring en eigen badkamer. Elke kamer met eigen LCD tv. Op één kamer staat er een extra opvouwbed.

3de Verdieping

3 slaapkamers waarvan 1 kamer met 2 tweepersoons stapelbedden (dus totaal 4 personen per kamer) . Op de 2de slaapkamer bevinden zich 2 éénpersoonsbedden en een derde slaapkamer met een "triobed", onderaan een 2 persoonsbed en bovenaan een stapelbed voor 1 persoon. Elke kamer beschikt over eigen sanitair. Twee kamers hebben ook een tv.

In de woning zijn ook nog verplaatsbare kinderbedjes aanwezig.

Parking

In de eigen afgesloten garage kunnen er tot 3 voertuigen geparkeerd worden. Eveneens is het mogelijk om fietsen of moto’s te plaatsen. Het overige parkeerbeleid in Blankenberge geldt als volgt : tijdens de week en buiten de schoolvakanties kan u gratis parkeren in de nabije omgeving. In de weekends en vakantieperiodes zijn betalend parkeren of beperkt parkeren( met schijf).

Op 200 m van Villa Beaufort is er echter ook een BETALENDE afgesloten parking.

Bijzonderheden

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.

Indien toch blijkt dat de reservatie werd gedaan door bvb de ouders wordt de toegang bij aankomst geweigerd. Bij twijfel kan u vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon.